Om Renvia Rengøring

Renvia Rengøring er et lille og dedikeret familiedrevet virksomhed med stabilitet og kvalitet i højsædet.

Vi har eksisteret siden 2014 og er grundlagt på en mangeårig erfaring med branchen og med troen på at vi kan tilføre markedet noget ekstra kvalitet. Vi ved godt hvor meget det betyder, at det er de samme medarbejdere som møder op til rengøring, hvorfor vi sørger for netop det.

Selvfølgelig handler det også om pris, stabilitet og ikke mindst kvalitet. Men i sidste ende handler det om tillid. Hvem vil du have til at gå rundt i dit hjem mens du er på arbejde eller på din virksomhed efter lukketid?

For os er det vigtigt at være en topprofessionel virksomhed, der lever op til vores samfundsansvar, overholder love og regler på området, udbetaler overenskomstmæssig løn, har samtlige forsikringer helt i orden og betaler moms og SKAT til tiden.

Rene straffeattester er en selvfølge hos Renvia Rengøring. Vi medbringer dokumentation gerne til en samtale.

Vores dygtige rengøringsassistenter er nøje udvalgt og oplært for at sikre den højeste kvalitet. Alle rengøringsassistenter er gode og glade for at gøre rent. De er stolte af deres arbejde og føler, at de gør en forskel.

Vi passer rigtig godt på vores rengøringsassistenter. Vi tager os god tid til at oplære hver enkelt assistent, før vedkommende får lov at være i marken på egen hånd. Hos os er der ingen forskel på indehaveren og medarbejderen. Vi gør alle sammen rent sammen. Det betyder, at vi har en sund omgangstone, og at alle har medindflydelse på deres arbejde.

I kan forvente en tæt og personlig relation og ikke mindst en rengøring som er tilpasset jeres specifikke behov, hvor der ikke er langt imellem det vi siger og det vi gør, kommunikation helt i top, meget hurtig responstid på e-mail, SMS og opkald, og ligeså hurtig reaktionstid på samtlige praktiske henvendelser.

Hos os vil I ikke blot være en kunde med et kundenummer som vi slå op i vores kundekartotek, I vil være mennesker vi personligt kender og husker ved navn.

Skriv til os

​Skal ​​vi udarbejde
​et godt tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 2 timer. ​

 
 
 
 
 
Vælg rengøringstype

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os!

Der er mange grunde til at vælge Renvia Rengøring

Er du inter​esseret?

Få et godt tilbud ->

Fast rengøringsassistent

​Udover en fast rengøringsassistent så er Renvia Rengøring indehaver altid med i marken i rotation. Ved at vore kunder har den samme rengøringsassistent hver gang, sikrer vi, at I altid får det samme høje kvalitetsniveau. Rammes rengøringsassistenten tilfældigvis af sygdom, møder Renvia Rengøring indehaveren op til rengøring i stedet og klarer opgaven med et smil.

Ingen underleverandør

Hos Renvia Rengøring udfører vi altid al rengøring selv, og det er vi stolte af. For rengøring er VORES spidskompetence. Vi indgår derfor kun de aftaler, vi kan nå at tage hånden om uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kun ved ikke at bruge underleverandører, kan vi sikre den samme høje kvalitet hver gang! Og det er alle vores kunder særligt glade for.

Direkte og tæt kontakt

Hos Renvia Rengøring er I sikret en meget tæt kontakt med absolut kort afstand mellem ord og handling. Al kommunikation foregå direkte med indehaveren uden mellemled. Initial rengøring udføres altid af indehaveren. Rutinerengøring overtages med tiden af en fast rengøringsassistent. Det sker, når vedkommende har lært jeres helt specifikke krav og behov udenad.

Anmeldelser

Det siger kunder om Renvia Rengøring

​​​​★★★★★​​

"Det er bare det bedste rengøringsfirma, jeg har haft"

De er utroligt grundige og skifter sengetøj for mig da jeg er for svag til selv og gøre det, og de aftaler, vi har indgået, bliver overholdt. 

Herudover oplever jeg en fantastik god kommunikation med firmaet, de svarer hurtigt på alle henvendelser. 

Dagen før rengøringen modtager jeg et opkald med hvilket tidspunkt de kommer, for jeg kan ikke det der med SMS'er. 

Jeg føler mig fuldstændig tryg ved, at Renvia Rengøring og deres team har adgang til mit hjem..

Birthe Iversen (Pensionist)

​​​​★★★★★​​

"Jeg kan varmt anbefale Renvia!"

Vi henvendte os til flere rengøringsfirmaer og Renvia Rengøring var det rengøringsfirma, som kom med et skarpt bud og en klar tilbagemelding. Vi havde en mega god opstart. 

Vi har nu brugt Renvia Rengøring i halvandet år, og rengøringskvaliteten er fortsat helt i top. 

Vi får gjort rent hver 14 dag, og det fungerer rigtig godt for os. Vi er en børnefamilie med to børn og hund.

Vi har fast tilknyttet Vanja som taler perfekt engelsk. Hun er super professionel, og der er perfekt rent, hver gang hun har været her.

Alberte Olivia Busch (Husmor)

​​​​★★★★★​​

"De er meget servicemindede, og kvaliteten er altid i orden"

Vi har nu brugt Renvia Rengøring i 3 år, og det fungerer rigtig godt. 

Vi driver en tandlægeklinik i indre by, med mange patienter dagligt, ind og ud konstant. 

Vi har haft flere forskellige rengøringsfirmaer, der har gjort rent i vores klinik, men Renvia Rengøring har været den bedste investering lige siden! 

Efter de første gange kontaktede Renvia Rengøring os og spurgte om, vi var tilfredse, eller om der var ting, vi ønskede tilpasset. Kan kun anbefales!

Henrik Sørensen (Klinikejer)

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skriv til os

​Skal ​​vi udarbejde
​et godt tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 2 timer.

 
 
 
 
 
Vælg rengøringstype

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktoplysninger

​Renvia Rengøring​

Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Kontakt os

​Telefon: 52 63 09 29

E-mail: info@renvia.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket