Privat rengøring i højeste kvalitet

Book din første mindre hovedrengøring til halv pris - se og mærk forskellen

Priser på privat rengøring?

En typisk privatkunde hos os vælger at få udført privat rengøring i hjemmet hver anden uge, men prisen varierer afhængigt af frekvens, dine ønsker og behov for detaljerne samt boligens størrelse og antal badeværelser. Vi er hverken de billigste eller de dyreste - men hos os får du mest for pengene, og det garantere vi!

Hermed nogle priseksempler ved fast rengøringsaftale hver anden uge.
​​
726 kr. inkl. moms for 73 m² lejlighed, og prisen efter servicefradrag 537 kr.
​​​
968 kr. inkl. moms
for 124 m² rækkehus, og prisen efter servicefradrag 716 kr.
​​​
1368 kr. inkl. moms
for 178 m² villa, og prisen efter servicefradrag 1012 kr.

Ved fast rengøringsaftale hver fire uge tillægges 15% til prisen.

Med Renvia Cashback-koncept får du penge tilbage, mens vi gør rent hos dig! Få 50% rabat på din første mindre hovedrengøring, og anbefal os til en ven – så får både din ven og du 50% rabat på jeres næste rengøring, hvis din ven siger ja. Det betyder, at din første rengøring bliver helt gratis! Og det stopper ikke der. Du kan også få penge tilbage gennem servicefradrag, hvilket gør det endnu billigere at vælge Renvia Rengøring. Ring på 52 63 09 29 eller send en mail på info@renvia.dk og få din pris i dag. Spar penge med Renvia Rengøring!

Hos Renvia Rengøring mener vi, at du er bedst tjent med at få præcist hvad du beder om. Du skal kunne regne med, at vi kan levere dét, du booker os til. Og det kan vi bedst sikre ved at give vores medarbejdere rimelige lønninger, og sikre, at vores medarbejdere har gode arbejdsvilkår. For netop en rimelig løn og gode arbejdsvilkår er med til, at motivere vores dygtige medarbejder til at udføre et stykke rengøringsarbejde vi kan være bekendt, og det er vi særligt stolte af.

Halv pris på din første mindre hovedrengøring

Vi tilbyder altid halv pris på din første mindre hovedrengøring til alle nye privatkunder der vælger og fortsætte med os, på den måde kan vores medarbejdere komme til bunds uden stress og jag og levere et stykke rengøringsarbejde vi kan være bekendt, samtidig med at vi kan holde prisen på et niveau hvor alle kan være med.

Enkeltstående rengøring afregnes altid til fuld pris efter forudgående aftale.

Du kan altid kontakte os og bede om et uforpligtende online tilbud, men hvis du nøjagtigt vil vide, hvad det koster at få udført privat rengøring i din bolig, kræver det et gratis og uforpligtende personligt fremmøde eller en telefonsamtale. Vi tilbyder også erhvervsrengøring.

Udnyt dit servicefradrag

I 2024 kan du trække 11.900 kr. fra i skat pr. person over 18 år, når du bestiller privat rengøring hos os. Det kaldes dit servicefradrag og sparer dig 26% af prisen på rengøring, betaler du for eks. 1.000 kr. for rengøring sparer du 260 kr. i skat.

Vi har ingen binding

​Som privatkunde hos Renvia Rengøring skal du ikke skrive under på en kontrakt, og vores opsigelsesvarsel er på 14 kalenderdage. Det er din garanti for en fair behandling og en gennemskuelig aftale.

Hos Renvia Rengøring GARANTERER vi konsekvent og grundig personlig service!​

Som ​rengøringsfirma​ tilbyder vi altid alle vores nye privatkunder en prøverengøring, og det er naturligvis 100 % uforpligtende. Herefter tager vi en kort statussnak om, hvorvidt du ønsker at fortsætte samarbejdet.

​​

Vi har egen bil og medbringer alt nødvendigt udstyr: 30 store sterile mikrofiberklude pr. hjem, ren moppeklud og spand, støvsuger, glasrens, wc-rens, afkalker, sprit, brun sæbe m.m.

Kort sagt alt det, der sammen med os kan få dit hjem til at funkle!

Vi tilbyder privat rengøring i Ballerup, Farum og Værløse samt i mange andre byer.

Vi tilbyder kvalitetsrengøring i København og Storkøbenhavn

De områder vi ofte besøger er:

Albertslund, Brøndby, Gentofte, Hellerup, Ordrup, Charlottenlund, Gladsaxe, Søborg, Bagsværd, Buddinge, Vanløse, Ejby, Glostrup, Herlev, Skovlunde, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Hareskovby, Farum, Værløse, Egebjerg, Rødovre, Hvidovre, Tårnby, Kastrup, Amager, Vallensbæk, Nørrebro, København, Ishøj, Greve, Ballerup, Smørum, Måløv, Rudersdal, Furesø m.fl.

Vi tager alt med

Når du booker hos Renvia Rengøring, skal du aldrig selv tænke på at købe rengøringsmidler og -artikler igen. Vi har nemlig det hele med selv; støvsuger, støvkost, gulvmoppe, gulvspand, svampe, gulvsæbe, mikrofiberklude, nitrilhandsker, glasrens, kalkfjerner, WC-rens, sprit m.m. Alt er naturligvis i professionel kvalitet. Så når du sammenligner vores priser med andres, så husk at regne både dit tidsforbrug og dine udgifter til indkøb af rengøringsmidler og -artikler med.

Hvad indeholder vores fulde rengøringspakke?

Køkken

Rengøring af køkkenbordflader, emhætte (front og ovenpå), komfur, køkkenlåger, ovnlåger, køleskabsdør, køkkenvask, armatur, spisebord og stole samt vindueskarme. Fodpaneler rengøres med børste, spindelvæv fjernes, og billedrammer aftørres. Vi afslutter med støvsugning og gulvvask. *Følgende ydelser er mulige og skal aftales forud: Indvendig rengøring af ovn, mikroovn, køleskab, fryser, skabe og skuffer samt ovenpå køkkenskabe.

Stue

Aftørring af samtlige vandrette flader for støv såsom reoler, sofaborde, vindueskarme, TV, DVD-afspiller, lamper, m.v. Stofmøbler støvsuges, sofahynder støvsuges, lædersofaer aftørres, fodpaneler rengøres med børste, spindelvæv fjernes, spejle pudses, og billedrammer aftørres. Afslutningsvis støvsuger vi og vasker gulv.

Badeværelse

Af hygiejniske hensyn rengør vi badeværelser efter følgende procedure: Håndvask, armatur, spejl, bruseniche/badekar og armatur. Vi afslutter med toilettet udvendigt og indvendigt ved brug af engangshandsker. Vi slutter af med støvsugning og gulvvask. *Følgende ydelser er mulige og skal aftales forud: Afkalkning af genstridige kalkaflejringer og sanering af skimmelsvamp i bruseniche og badekar.

Bryggers

Rengøring af bordflader, bryggersvask, armatur, aftørring af samtlige vandrette flader for støv, fodpaneler rengøres med børste, spindelvæv fjernes, spejl pudses, billedrammer aftørres, fronterne og toppen på vaskemaskine og tørretumbler aftørres. Vi slutter af med støvsugning og gulvvask.

Værelser

Aftørring af samtlige vandrette flader for støv såsom: Reoler, natborde, vindueskarme, TV, DVD-afspiller, lamper m.v. Sengegavl støvsuges, fodpaneler rengøres med børste, spindelvæv fjernes, spejle pudses, billedrammer aftørres, og kasser under senge rulles ud, hvis de har påmonteret hjul. Vi slutter af med støvsugning og gulvvask.

Entré og gang

Aftørring af samtlige vandrette flader for støv, fodpaneler rengøres med børste, spindelvæv fjernes, spejle pudses, billedrammer aftørres, Vi slutter af med støvsugning og gulvvask.

Ovenstående er vores fulde rengøringspakke. Om vi kan nå det hele igennem er afhængigt af, om du vælger bronze, sølv eller guldpakke. Vi rådgiver naturligvis, inden vi indgår en aftale, så du ved, hvilket resultatet du kan forvente.

Skriv til os

​Skal ​​vi udarbejde
​et godt tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 2 timer.

 
 
 
 
 
Vælg rengøringstype

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os!

Der er mange grunde til at vælge Renvia Rengøring

Er du inter​esseret?

Få et godt tilbud ->

Fast rengøringsassistent

​Udover en fast rengøringsassistent så er Renvia Rengøring indehaver altid med i marken i rotation. Ved at vore kunder har den samme rengøringsassistent hver gang, sikrer vi, at I altid får det samme høje kvalitetsniveau. Rammes rengøringsassistenten tilfældigvis af sygdom, møder Renvia Rengøring indehaveren op til rengøring i stedet og klarer opgaven med et smil.

Ingen underleverandør

Hos Renvia Rengøring udfører vi altid al rengøring selv, og det er vi stolte af. For rengøring er VORES spidskompetence. Vi indgår derfor kun de aftaler, vi kan nå at tage hånden om uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kun ved ikke at bruge underleverandører, kan vi sikre den samme høje kvalitet hver gang! Og det er alle vores kunder særligt glade for.

Direkte og tæt kontakt

Hos Renvia Rengøring er I sikret en meget tæt kontakt med absolut kort afstand mellem ord og handling. Al kommunikation foregå direkte med indehaveren uden mellemled. Initial rengøring udføres altid af indehaveren. Rutinerengøring overtages med tiden af en fast rengøringsassistent. Det sker, når vedkommende har lært jeres helt specifikke krav og behov udenad.

Anmeldelser

Det siger kunder om Renvia Rengøring

​​​​★★★★★​​

"Det er bare det bedste rengøringsfirma, jeg har haft"

De er utroligt grundige og skifter sengetøj for mig da jeg er for svag til selv og gøre det, og de aftaler, vi har indgået, bliver overholdt. 

Herudover oplever jeg en fantastik god kommunikation med firmaet, de svarer hurtigt på alle henvendelser. 

Dagen før rengøringen modtager jeg et opkald med hvilket tidspunkt de kommer, for jeg kan ikke det der med SMS'er. 

Jeg føler mig fuldstændig tryg ved, at Renvia Rengøring og deres team har adgang til mit hjem..

Birthe Iversen (Pensionist)

​​​​★★★★★​​

"Jeg kan varmt anbefale Renvia!"

Vi henvendte os til flere rengøringsfirmaer og Renvia Rengøring var det rengøringsfirma, som kom med et skarpt bud og en klar tilbagemelding. Vi havde en mega god opstart. 

Vi har nu brugt Renvia Rengøring i halvandet år, og rengøringskvaliteten er fortsat helt i top. 

Vi får gjort rent hver 14 dag, og det fungerer rigtig godt for os. Vi er en børnefamilie med to børn og hund.

Vi har fast tilknyttet Vanja som taler perfekt engelsk. Hun er super professionel, og der er perfekt rent, hver gang hun har været her.

Alberte Olivia Busch (Husmor)

​​​​★★★★★​​

"De er meget servicemindede, og kvaliteten er altid i orden"

Vi har nu brugt Renvia Rengøring i 3 år, og det fungerer rigtig godt. 

Vi driver en tandlægeklinik i indre by, med mange patienter dagligt, ind og ud konstant. 

Vi har haft flere forskellige rengøringsfirmaer, der har gjort rent i vores klinik, men Renvia Rengøring har været den bedste investering lige siden! 

Efter de første gange kontaktede Renvia Rengøring os og spurgte om, vi var tilfredse, eller om der var ting, vi ønskede tilpasset. Kan kun anbefales!

Henrik Sørensen (Klinikejer)

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skriv til os

​Skal ​​vi udarbejde
​et godt tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 2 timer.

 
 
 
 
 
Vælg rengøringstype

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktoplysninger

​Renvia Rengøring​

Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Kontakt os

​Telefon: 52 63 09 29

E-mail: info@renvia.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket